Projecten

Planontwikkeling

Advies vanaf aankoop van de locatie tot en met de verkoop/verhuur van “het plan”.
Wij zijn ervaren in alle facetten van het planproces en dragen zorgen voor optimale afstemming tussen opdrachtgever, overheid en omgeving. 


maatwerk taxatie
Maatwerk taxatie

Maatschappelijk vastgoed, incourant vastgoed, erfpacht, een ontwikkellocatie of verkoop aan een overheid; er zijn diverse redenen waarom een opdrachtgever gebaat is bij een maatwerktaxatie. Jarenlange ervaring in de markt en bij de overheid wordt ingezet om juist in complexe situaties tot een gedegen waardering en verslaglegging te komen.


Beheer vastgoed
Beheer vastgoed

Voor diverse opdrachtgevers verzorgen wij het beheer van vastgoed. 
Deze werkzaamheden bestaan onder andere uit: het dagelijks beheer, het opstellen van huurovereenkomsten, het verzorgen van de administratie en alle overige verhuurderszaken.  


Detachering

Op zoek naar ondersteuning binnen uw organisatie? Binnen korte tijd is Anneke in staat om als makelaar, taxateur of senior medewerker grondzaken aan de slag te gaan. Flexibel inzetbaar, accuraat en veelzijdig.


Aan- en verkoop

Wij hebben een uitgebreid netwerk en uiteraard voldoende marktkennis in huis om een waardevolle bijdrage te leveren bij een aankoop of verkoop. Uw wensen staan centraal.


Woningtaxatie

Een goede taxatie van een woning kan alleen worden uitgevoerd door een gecertificeerd taxateur.
Alle taxatierapporten die wij opstellen worden gekeurd door het Nederlands Woning Waarde Instituut, het NWWI.

Het resultaat is een volledig en betrouwbaar taxatierapport dat erkend wordt door alle Nederlandse en veel buitenlandse financiële instellingen.

Tijdens de taxatie worden zaken als de staat van het onderhoud, regionale marktomstandigheden, lokale bestemmingsplannen en milieuaspecten beoordeeld.